Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΑΖΙ!

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
 

Αποφάσεις ζωής, αποφάσεις καριέρας… Κάποιες αποφάσεις είναι καθοριστικές για το μέλλον μας. Ο ιδανικός χώρος που θα λειτουργήσει η επιχείρησή σας, το νέο σπίτι που θα στεγάσει την οικογένειά σας, η σωστή επένδυση της ακίνητης περιουσίας σας είναι αποφάσεις που απαιτούν γνώση, σιγουριά και τόλμη. Σε μια πραγματικότητα που καθημερινά αλλάζει, είναι σημαντικό να είστε απόλυτα σίγουροι για το επόμενο βήμα σας. Κι αν η αβεβαιότητα για το επόμενο βήμα, το μεγάλο βήμα ζωής που ίσως σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές, σας προβληματίζει; Είναι η στιγμή που χρειάζεστε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν στην ιδανικότερη και πιο συμφέρουσα λύση στο πρόβλημά σας.

Στην Liberty Real Estate αυτό το βήμα θα το κάνουμε μαζί!

 

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
 

Η Liberty Real Estate ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβούλων, εκτιμητών και υποστήριξης στον τομέα των ακινήτων, που καλύπτουν το μεγαλύτερο φάσμα αναγκών στον ελλαδικό χώρο, σε ό,τι αφορά την κατοικία και την επαγγελματική στέγη. Η μακρόχρονη πείρα μας, η χρήση σύγχρονων μεθόδων λειτουργίας και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών μας είναι τα εργαλεία που μας οδήγησαν στην ανάπτυξη και τη σφαιρική γνώση της ελληνικής αγοράς, ώστε να βρισκόμαστε σήμερα στη θέση να μπορούμε να σας παρέχουμε με ασφάλεια και σιγουριά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, με τη βεβαιότητα ότι θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις απαιτήσεις σας.

 

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 

Εμπιστευτείτε τη Liberty Real Estate για:

 • Αγοραπωλησίες

  Κατοικιών, Καταστημάτων, Επαγγελματικής Στέγης, Επιχειρήσεων, Οικοπέδων/Αγροτεμαχίων, Παραθεριστικών Κατοικιών

 • Μισθώσεις

  Κατοικιών, Καταστημάτων, Επαγγελματικής Στέγης

 • Επιπρόσθετα

  Επενδύσεις στο εξωτερικό, Αντιπαροχές, Εκτιμήσεις Ακινήτων, Χρηματοδοτικά Προγράμματα, Νομική Υποστήριξη, Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης, Βεβαιώσεις Μηχανικών
   

Στη Liberty Real Estate είμαστε συνεχώς δίπλα σας, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με αξιοπιστία και απόλυτο επαγγελματισμό σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

 • Συζητάμε τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας

 • Μελετάμε και σχεδιάζουμε προσεκτικά τους στόχους σας

 • Ερχόμαστε σε επαφή με τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους

 • Εντοπίζουμε και επιλύουμε τυχόν τεχνικά ή νομικά προβλήματα που προκύπτουν

 • Αναζητούμε την κατάλληλη χρηματοδότηση

 • Παρέχουμε εξειδικευμένους επαγγελματίες συμβούλους

 • Διαπραγματευόμαστε κι εξασφαλίζουμε την πιο συμφέρουσα αξία του ακινήτου

 • Παραδίδουμε έγκαιρα και σωστά, με μοναδικό γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή σας

 

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΑΖΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
 

Στη Liberty Real Estate έχουμε την πείρα, τις γνώσεις και την ικανότητα, να σας καθοδηγήσουμε και να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση στην πιο συμφέρουσα τιμή. Στόχος μας να σας φέρουμε πιο κοντά στο επόμενο βήμα της ζωής σας.

Ελάτε να το κάνουμε μαζί.